Loading

wait a moment

Producator Roman de incaltaminte femei de la Miricom

Cumpara online pantofi eleganti piele naturala de calitate superioara? Mocasinii sau boat shoes revin în forță: Din păcate în limba română nu există un termen prea bun pentru a desemna acest tip de pantofi, denumiți boat shoes. Cea mai potrivită denumire pentru ei ar fi cea de mocasini, totuși. Sunt acei pantofi slip-on din material de pânză sau piele întoarsă cu talpă moale. Se numesc pantofi pentru navigație pentru că talpa lor moale nu zgârie sau lasă urme pe puntea chiar și a celor mai delicate yachturi. Acest tip de pantofi au avut multă vreme o stigmă de „pantofi pentru bogați”, dar azi aceștia sunt la modă pe stradă și în niciun caz pe puntea vasului. Față de tipul normal de pantofi de navigație, noul model are talpa mai groasă și este foarte simplu ca design, foarte aproape de un mocasin.

Mulți dintre noi ne-am trezit mai târziu, ne-am pus doar o bluză scrobită pe noi, dar în rest, nea-m pus pantalonii de casă și în loc să ne încălțăm în pantofii cu roc, pe care poate îi iubeam, dar care ne rodeau și ne făceau bătături am putut să ne încălțăm în comozii papuci de casă. Putem oare să replicăm cumva senzația aceea de confort pe care ne-o oferă o pereche de papuci chiar și atunci când ne vom întoarce la birou? Ei bine, veți fi surprinse să aflați că există anumite perechi de încălțăminte ce se pot purta la birou și ce îți pot totuși oferi minunatul confort adus de papucii de casă. Iată mai jos câteva asemenea exemple.

Fie că ai fost în căutarea unor pantofi pentru job, pentru nuntă sau pentru alte ocazii speciale, probabil ți s-a întâmplat de multe ori să ai de ales între frumusețe și confort. Am putea pune pariu că de fiecare dată ai ales frumusețea, deși ulterior ai rămas cu bătături sau dureri de picioare. Într-adevăr, de-a lungul timpului și de la invenția pantofilor cu toc femeile au avut de „îndurat” ca să arate mai bine, mai înalte sau ca să lase iluzia unor picioare mai subțiri. Însă confortul nu stă doar în mărimea tocului, ci este influențat și alte elemente ale pantofilor. Citeste mai multe informatii pe pantofi stiletto.

Ce tip de încălțăminte trebuie să eviți: Un toc mic și subțire sau barete foarte subțiri vor atrage foarte mult atenția asupra gleznei ușor mai groase. Există un principiu care spune dacă vrei ca ceva să pară mai mare pune-l lângă ceva mic. Același concept se aplică și aici. Evită botinele și orice tip de cizmă scurtă. Acestea se termină de cele mai multe ori exact pe gleznă și asta va atrage atenția exact pe porțiunea pe care tu nu vrei. Nu alege niciodată un pantof sau o pereche de sandale care se leagă peste gleznă. Acest tip de încălțăminte va sublinia exact forma gleznei tale.

Am putea spune simplu că suntem un magazin ce comercializează încălțăminte de damă și bărbătească. Dar adevărul este că Miricom nu este doar un magazin de încălțăminte pentru că în spatele său există o idee, un principiu. În primul rând Miricom vinde doar încălțăminte creată în România, de către producători români. Astfel că putem spune ca unul dintre principiile noastre de bază sunt susținerea exclusivă a micilor întreprinzători din țara noastră. Citeste mai multe detalii pe acest site miricom.ro. Produse de îngrijire a încălțămintei: Pentru că noi comercializăm doar încălțăminte din piele ne dorim ca aceasta să poată fi folosită cât mai mult, iar pentru ca acest lucru să fie posibil este necesar să o îngrijim cum trebuie. Astfel că în magazinul nostru veți găsi pe lângă creme de pantofi în culori variate și alte produse specifice, precum: spray-uri de fixare a culorii ce previn decolorarea produsului, spumă specială de curățare pentru pielea întoarsă, velur sau nubuc, spray renovator care redă aspectul pufos al pielii întoarse sau velurului, etc.