Loading

wait a moment

Transplantul de par in Turcia

Astazi, cea mai mare ingrijorare a barbatilor devine pierderea parului. Daca credeti ca sunteti predispus sau deja vedeti semne ale pierderii parului, ar trebui sa veniti la Istanbul pentru un transplant. Aveti sansa sa va recapatati frumusetea parului la standarde ridicate si preturi cat mai joase.

Transplantul de par in Turcia : Aparent, Turcia este lider in transplantul de par. Precum Independent si Washington Post relateaza, aproximativ 5000 de pacienti viziteaza Turcia lunar pentru a-si face transplant de par, iar valoarea pietei este de 1 miliard de dolari.
CALITATE SI EXPERTIZA

FUE, sau Extractia Unitatilor Foliculare, este o tehnica de transplant de par utilizata des in Turcia. Explorarea acestei metode a inceput in Turcia cu mult timp inainte de UE sau SUA. Medicii din Turcia sunt cei mai experimentati, incercand tehnici de transplant de par inca din anii 2000.

In clinicile noastre primitoare, echipele de doctori si asistente care sunt profesionale, experimentate si cu vaste cunostinte, va vor garanta cel mai bun tratament de la inceput pana la sfarsit.
PRIETENI CU BUZUNARUL

Dupa o scurta cautare pe internet, veti da de multe oferte de transplant de par. In Marea Britanie v-ar costa chiar si zece mii de lire, iar in SUA este chiar mai scump! Preturile sunt per fir de par si difera de la patru la zece mii de lire. In Turcia, preturile sunt complet diferite la calitate chiar mai buna. O astfel de operatie va costa intre o mie si trei mii de lire.
TEHNICA PERCUTANATA

In procedura de transplant, se fac mici locuri in scalp unde zona este cheala. Doctorii nostri sunt primiic are fac tehnica PERKUTAN.

Cu aceasta tehnica, nu se folosesc incizii, ci un ac fin de 0.5mm cu care se deschide o gaura de marime insesizabila, ce permite cat mai multe grefe si un aspect cat mai natural – aproximativ 55 de grefe per cm.

Sunt multe avantaje ale FUE combinate cu PERKUTAN. Iata:

Fara incizii, fara urme.
Durere si timp de vindecare reduse
Densitate mare a grefelor, 55 per cm.?
Orientarea parului este sub control
Aspect cat mai natural
Posibilitatea transplantarii a pana la 4000 de grefe dintr-o procedura.

?Contacteaza-ne acum si obtine informatii si tratament profesionist de la specialistii nostri : https://esthetichairturkey.com/ro/hair-transplant-turkey/.